Category Archives: Yleinen

Sivusto taas näkyvillä

PARTTAPE:n nettisivut ovat pitkästä aikaa jälleen hengissä. Sivusto lakkasi näkymästä kesäkuussa, kun sivustomme joutui roskapostittajan kynsiin. Web-hotellipalveluntarjoajamme oli niin ystävällinen, että poisti kaikki tiedostot. Siihen se sitten jäikin. Sähköpostit onneksi kulkivat. Nyt palveluntarjoaja on vaihdettu ja homma toimii taas. Hyvänä muistutuksena itsellekin, tee yhteistyötä vain osaavien ja palvelualttiiden tahojen kanssa. Ongelmia tulee aina, merkityksellistä on […]

Etusivu

Tervetuloa PARTTAPEn sivuille. PARTTAPEn toimintaa jatkaa marraskuussa 2020 perustettu Partem Oy. Tule tutustumaan toimintaamme Partem Oy:n sivuille. Tukea projektitoimintaasi Yrityksen toiminta koostuu monelaisista projekteista. Tarvitsetko apua projektin suunnitteluun, rahoitukseen, toteutukseen tai raportointiin? Käy kurkkaamassa silloin Projektituki.fi -sivustomme.

Tukea projektoimintaasi

Yrityksen toiminta koostuu monelaisista projekteista. Tarvitsetko apua projektin suunnitteluun, rahoitukseen, toteutukseen tai raportointiin? Käy kurkkaamassa silloin Projektituki.fi -sivustomme.